Contact

Heb je een vraag?

Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op


Volg ons ook op social media!

Veelgestelde Vragen

Hoe werkt een bestelling op maat?

Bij Mina Jewelry Designs kan je een sieraad op maat laten maken. Hierbij kan er keuzes worden gemaakt in materiaal, stijl en maat van het sieraad. Beschrijf je wensen zo goed mogelijk. Laat ook weten op welk termijn je het sieraad nodig hebt en wat jou budget is. Dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is. 

 

Bij bestellingen op maat kijken we eerst samen van te voren wat de wensen zijn en of het mogelijk is binnen de levertijd en prijs die u voor ogen hebt. Pas na akkoord ga ik de producten bestellen en het custom sieraad voor u maken. 

Hierdoor zal de levertijd na het plaatsen van de definitieve order 5-7 werkdagen zijn. 

De bestelling op maat kan ook afgeleid zijn van een sieraad die al op de website beschikbaar is. In dit geval kan ik mits de onderdelen op voorraad zijn leveren in 2-3 werkdagen. 

Hoe zorg je voor jouw sieraad?

Tip 1: Vermijd contact met water. Zorg ervoor dat je sieraden niet nat worden tijdens het douchen of zwemmen, omdat dit de glans van sieraden kan verminderen. Bij natte sieraden, dep ze zorgvuldig droog. Zwemmen in chloor word ten zeerste afgeraden. 

Onze sieraden zijn van rvs of Sterling zilver 925. Vaak zijn deze sieraden ook voorzien van een laagje goud of zilver (plated sieraden), waardoor ze een prachtige glans hebben. Hoewel stainless steel niet verkleurt, kan het laagje dat eromheen zit wel vervagen bij blootstelling aan water. Daarom raden we aan om jouw sieraden niet te dragen tijdens het douchen of zwemmen.

Tip 2: Bewaar jouw sieraden op een droge en donkere plaats, in een sieradendoosje of -zakje, om verkleuring en oxidatie te voorkomen.

Tip 3: Vermijd chemische stoffen. Huishoudelijke schoonmaakmiddelen, parfum, haarlak, crèmes en lotions kunnen sieraden beschadigen. Doe je sieraden af voordat je deze producten gebruikt.

Tip 4: Bescherm je sieraden tijdens het sporten door ze niet te dragen. Zweet tijdens het sporten kan leiden tot verkleuring en beschadiging van jouw sieraden. Verwijder je sieraden ‘s avonds voordat je gaat slapen om vervorming, breuken en slijtage te voorkomen.

Waarom kies je voor stainless steel voor jouw sieraden?

Waarom gebruik ik stainless steel? Stainless steel oftewel RVS is roestvrijstaal. Dit betekend dat het bestand is tegen roest en corrosie. Dit zorgt ervoor dat je sieraden lang mooi blijven en niet verkleuren. In kwaliteit rvs zit een hele lage hoeveelheid nikkel. Dit maakt het sieraad Hypo-allergeen. Dit maakt dat de kans op een allergische reactie zeer klein is. 

Ben je nu extreem gevoelig voor nikkel adviseer ik om te gaan voor Sterling zilver 925 of goud. Dit zijn zuivere materialen waar geen nikkel in voorkomt. Hoe zuiverder het goud hoe minder nikkel. Goud vanaf 14k is zuiver genoeg om geen irritatie te veroorzaken bij een nikkel allergie. 

 

Ik vind het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen met plezier mijn sieraden kunnen dragen en ook voor een lange tijd ervan kunnen genieten. Daarom kies ik voor een hogere kwaliteit materialen. Zodat jij het langst van jou sieraden kan genieten. 

 

Let wel op. Je kan wel douchen met je sieraden, maar ga niet zwemmen. RVS is namelijk niet goed bestand tegen chloor. Om de sieraden lang mooi te houden adviseer ik om de sieraden met douchen en zwemmen af te doen. Door chemicaliën (Zeep) kunnen je sieraden minder mooi worden. 

Leveringen

  • Voor 15u besteld - uiterlijk de volgende werkdag verzonden. 
  • Verzendkosten NL & BE € 4,25
  • Het pakketje past door de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te zijn. 
  • Gratis verzending vanaf € 35,-
  • Verzending via Post NL. 

Retournering

Ruilen binnen 14 dagen na aankoop

Ben je niet 100% tevreden over je aankoop? Neem dan contact op dan kijken we samen naar de beste oplossing. 

Wil je de producten toch retourneren? Stuur mij een mail via info@minajewelrydesigns.nl met de rede van de retour.

Ik zal een retourlabel | postzegelcode toezenden. 

 

Adres Retourzendingen: 

Mina Jewelry Designs

Mathilde wibautstraat 31 

1628 PH Hoorn. 

 

Gelieve bij je retour een briefje toe te voegen met je volledige naam en ordernummer. Graag ook de rede van de retourzending. Dan kan ik kijken of ik in de toekomst weer wat kan verbeteren. Het aankoopbedrag word binnen 7 dagen teruggestort.