• Levering binnen 1 a 2 werkdagen
  • Gratis bezorging vanaf €30,-
  • Achteraf betaling met Klarna

Even Voorstellen!


Ik ben Ilona van den Heuvel de maker en bedenker achter Mina Jewelry designs. Ik ben 32 jaar en werk naast Mina Jewelry designs in de financiële administratie.  Samen met mij vriend woon ik Hoorn.

 

Mijn hobby's zijn fotografie, motorrijden, lezen, breien en natuurlijk sieraden maken. Mensen kennen mij als iemand die altijd voor anderen aan het zorgen is. 

Afgelopen jaren ben ik erachter gekomen dat het zorgen voor jezelf zeer belangrijk is. Ook het aantrekken van mooie kleding en sieraden draagt hier enorm aan bij. Elke keer als ik mijn sieraden draag voel ik mij mooi en zelfverzekerd en dit is iets wat ik wil doorgeven aan anderen. 

 

Mijn missie? Iedereen zich mooi en zelfverzekerd laten voelen met sieraden de bij hun passen. 

 


Volg Mina Jewelry Designs ook op social media!

Waarom gebruik ik stainless steel voor mijn sieraden.


Waarom gebruik ik stainless steel? Stainless steel oftewel RVS is roestvrijstaal, wat betekend dat het bestand is tegen roest en corrosie. Dit zorgt ervoor dat je sieraden lang mooi blijven. In kwaliteit rvs zit een hele lage hoeveelheid nikkel. Dit maakt het sieraad Hypo-allergeen. Dit betekend dat de kans op een allergische reactie zeer klein is. 

Ben je nu extreem gevoelig voor nikkel adviseer ik om te gaan voor Sterling zilver 925 of goud. Dit zijn zuivere materialen waar geen nikkel in voorkomt. Hoe zuiverder het goud hoe minder nikkel. Goud vanaf 14k is zuiver genoeg om geen irritatie te veroorzaken bij een nikkel allergie. 

 

Let wel op. Je kan wel douchen met je sieraden, maar ga niet zwemmen. RVS is namelijk niet goed bestand tegen chloor. Om de sieraden lang mooi te houden adviseer ik om de sieraden met douchen en zwemmen af te doen. Door chemicaliën (Zeep) kunnen je sieraden minder mooi worden.