Even Voorstellen!


Ik ben Ilona van den Heuvel de maker en bedenker achter Mina Jewelry designs. Ik ben 32 jaar heb een passie om dingen te ontwerpen en maken.  Samen met mij vriend en mechelse herder woon ik Hoorn.

 

Mijn hobby's zijn fotografie, motorrijden, lezen, breien en natuurlijk sieraden maken. Ik hou er van om dingen te creëren en het is mijn droom om dit fulltime te kunnen dien met prachtige sieraden ontwerpen en maken.

 

Afgelopen jaren ben ik erachter gekomen dat het zorgen voor jezelf zeer belangrijk is. Ook het aantrekken van mooie kleding en sieraden draagt hier enorm aan bij. Elke keer als ik mijn sieraden draag voel ik mij mooi en zelfverzekerd en dit is iets wat ik wil doorgeven aan anderen. 

 

Mijn missie? Iedereen zich mooi en zelfverzekerd laten voelen met sieraden de bij hun passen. 

 


Volg Mina Jewelry Designs ook op social media!

Leuke weetjes over mij!

 

  • Ik ben een onwijze dierenliefhebber, als kind hadden we al een shetlandpony, een hond en een kat. Vooral onze hond Pursy was altijd een ware troost als ik me verdrietig voelde. 
  • Ik ben onwijs gek op onze mechelse herder Bonnie! Hier maken we regelmatige lange wandelingen mee! En ze is heel slim dus doen we ook veel mentale training.
  • Ik ben veel bezig met mindfulness bezig. Ik hou van een fijne ochtend en avondroutine, Mediatie en journaling. 
  • Ik ben een sportieveling. Ik zit 4 x per week in de sportschool en het liefst om 7:00 in de ochtend.
  • Ik hou van een goed bakje koffie! Wij drinken dan ook heerlijke bonen koffie thuis!
  • Ik hou ook van lekker gek doen. Ik en mijn vriend lopen dan ook regelmatig als gekken door het huis te dansen en te rennen. Ik vind het heerlijk om hoog in mijn energie te zitten.
  • Muziek is een echte drijfveer. Als het stil is word ik onrustig. Er staat dan ook altijd een muziekje op. Dat varieert van blues-rock tot lounge!