De werking van edelstenen

Gepubliceerd op 8 april 2024 om 19:52

Edelstenen hebben een hoge trillingsfrequentie en geven op die manier energie af. Als je een edelsteen vasthoudt of draagt, wordt de energetische trilling van de steen door je lichaam overgenomen en andersom wordt jouw energetische trilling overgenomen door de steen. Hierdoor kan een onbalans in het lichaam zich herstellen.

 

Dit kan op verschillende gebieden zoals:

  • Bescherming
  • Gevoel
  • Versterking van bepaalde eigenschappen. 

 

Het wordt daarnaast ook vaak geassocieerd met de verschillende chakra’s in het lichaam. Het gebruik van specifieke stenen wordt verondersteld de energiestromen door de chakra’s te beïnvloeden. Hierdoor ontstaat er evenwicht en balans. 

 

Het dragen of gebruiken van edelstenen is een manier om je intenties te versterken en je focus te verbeteren. Door je te concentreren op de gewenste uitkomst in combinatie met de eigenschappen van de steen, kan je geloven dat je jouw doel effectiever bereikt. 

 

Hoe kan je dan een edelsteen het beste dragen? 

Een edelsteen is het mooiste als er veel huidcontact is en het liefste dicht bij je hart. Een ketting is dan ook vaak de krachtigste manier om een edelsteen te dragen. Daarnaast is het belangrijk dat je je er heel prettig bij voelt. 

 

Hoe je jouw sieraad ook draagt, het is belangrijk om de edelsteen weer op te laden. Dit kan door ze bloot te stellen aan zon of maanlicht. Of ze naast een reinigende steen te leggen zoals bergkristal. 


De werking van edelstenen is nooit wetenschappelijk bewezen. Omdat de edelstenen werken op energetisch niveau is de werking niet tastbaar maar wel voelbaar. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.